För att leverera ett så bra arrangemang som möjligt behöver vi hjälp – nämligen av funktionärer!

Om du vill vara med och hjälpa till under loppet uppskattar vi en e-post från dig, helst senast 16 juli då anmälan stänger. Känner du någon annan som kanske skulle vara intresserade att hjälpa till med en heldag på fjället? Visa dem detta inlägg då så de kan kontakta oss.

Vi ser att ni helst är två personer per station, det kommer vara fem stationer på lördagen vilket betyder att vi behöver ha minst tio funktionärer ute längs Distans-banan. På söndagen behöver blir det tre stationer och därmed sex funktionärer längs Sprint-banan.

Vi står för det mesta i utrustning men t.ex. kanske du behöver ha ett eget tält med dig. Därav att vi önskar få en intresseanmälan innan 16 juli. Alla vi funktionärer kommer sedan att ses torsdag 27 juli för en genomgång av banan, vad som förväntas av er samt sjukvårds- och radiogenomgång av Paul White (White On The Hill) som utöver sitt café är utbildare för hemvärnet och försvarsmakten inom sjukvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *