Fjällnäs är Sveriges äldsta högfjällshotell och samarbetspartner till Hamra Trail Run.

Förra året sponsrade de oss med ett fantastiskt pris till vinnaren i varje klass – det gör de i år igen!

För er som inte löper har de pop up-öppet på Fjällnäs på Fjället just när Distans-loppet går, lördag 29e juli, kl 11-15. Detta är den absolut bästa plats att heja på löparna ifrån, vidsträckt utsikt och servering på samma plats! När ni njuter av nåt att äta eller dricka kommer ni kunna se, om ni har kikare med er, när löparna kämpar sig uppför Skenörsfjället och sedan ner igen för att ta sig fram till loppets sista vätskestationen som finns på Fjällnäs på Fjället.

Fjällnäs på Fjället’s veranda i höstfärger, här kan äta och heja i sommargröna nyanser.

Foto: Emeli Nilsson, Fjelltopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *