Detta franska anrika familjeföretag är vår senaste samarbetspartner. Då de är ledande inom trail running-världen när det kommer till sportglasögon är det här väldigt stort för oss och vi är väldigt stolta över det här samarbetet. Julbo kommer att vara på plats på Expo-ytan vid start/mål-området, där ni kan prova några olika glasögon.

Tack vare sitt engagemang till sina atleter och nära kontakt med sina kunder delar Julbo sin stora kunskap i att göra kvalitativa linser för att säkerställa god sikt och skydd åt alla elitidrottare och motionärer som behöver ett par sportglasögon, solglasögon, slipade glasögon eller goggles.

Julbo’s motto är: pressa dina gränser var dag för att uppleva de bästa känslorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *